tel: 01793 759461    email: info@langleydesign.co.uk

Sherwood Pines Visitors Centre, Nottingham: 2 Years On

Sherwood Pines Visitors Centre, Nottingham: 2 Years On

 

Sherwood Pines Visitors Centre, Nottingham: 2 Years On


As part of the improvements to the Visitor Facilities at Sherwood Pines in Nottingham, the Forestry Commission required pay station shelters that would be aesthetically pleasing in the wooded environment. Langley Design worked with Whitehouse Construction to come up with a design and price that would meet the Clients expectations. We were able to achieve on time and on budget to the customers complete satisfaction. Part of our process is to revisit projects after several years to see how the supplied products are performing and 2 years later, even though the timber has weathered slightly, it’s still in great condition and the shelters blend into the landscape beautifully.

Download Project Case Study

Project Reference: LDINV2081

Contractor: Whitehouse Construction

Job Type: Supply and Install

Sheldon Bespoke Timber Pay Station Units

More Public Realm Projects

More Public Realm Projects

Take a look at other projects we have completed in the Public Realm sector.

More Whitehouse Construction Projects

More Whitehouse Construction Projects

Browse other projects we have worked on with Whitehouse Construction.

Project Location