Pontoon Dock, London - Langley Design
Angled zig zag wooden timber decking creating long bench seating areas and forming up hill pathway

Pontoon Dock, London

Home > Projects > Public Realm > Pontoon Dock, London

THE BRIEF

Langley Design were delighted to work with Bouygues UK at the redevelopment of the Royal Docks, London for the provision of much needed new private rented and affordable homes. 

PROJECT REFERENCE:

LDINV2332

CONTRACTOR:

Bouygues UK

JOB TYPE:

WHAT WE DID

Durable timber seating

Langley Design manufactured and installed durable Hardwood timber seating & edging details for the retaining walls to the shared communal garden spaces, and to the main public steps/ramped access areas leading from the new development to the local amenities.

Bouygues logo

THE RESULT

We provided simple but elegant Hardwood Pergolas to the roof gardens that complement the views out over the River Thames, the Thames Barrier Park and the Royal Docks.

WHAT WE USED

Sheldon Pergola SPG300

Angled line of wooden timber seating bench with arm rest separators
Angled line of wooden timber seating bench with arm rest separators
Angled line of wooden timber seating bench with arm rest separators in between raised bed planters
Angled zig zag wooden timber decking creating long bench seating areas and forming up hill pathway
Outdoor wooden raised planters
Angled zig zag wooden timber decking creating long bench seating areas and forming up hill pathway