tel: 01793 759461    email: info@langleydesign.co.uk

University of Gloucestershire, Blackfriars Campus

University of Gloucestershire, Blackfriars Campus

 

University of Gloucestershire, Blackfriars Campus


This new student accommodation project located in the centre of Gloucester required a cycle shelter & bin store combination unit to compliment the new surroundings and provide a secure cycle parking facility for the students bicycles. Langley Design worked with Vinci to develop a bespoke solution for the universities needs.

Download Project Case Study

Project Reference: LDINV2165

Contractor: Vinci Construction

Job Type: Supply and Install

Sheldon Cycle Store/Bin Store Combination Unit

Malford Cycle Rack MCR205

More Projects

More Education Projects

More Education Projects

Take a look at other projects we have completed in the Education sector.

More Vinci Projects

More Vinci Projects

Browse other projects we have worked on with Vinci.

Project Location