tel: 01793 759461    email: info@langleydesign.co.uk

Space Studio, West London

Space Studio, West London

Space Studio, West London

Langley Design were asked by the Space Studio School to enhance their existing  external areas by putting forward some suggestions  that would enable the school to provide extra seating areas for their students. Langley Design wanted to create a relaxing social space for the students to enjoy the outdoors and hang out in a fun atmosphere with friends.  One of the key drivers from the school was to provide something that didn’t require additional maintenance, nor a costly installation with foundations having to be poured.  Langley, with great input from the school directly decided upon designing an array of seating options and arrangements that used  black recycled plastic and  grey granite plinths to hit the design brief. This ultra- modern style of seating is becoming very popular with Councils and Schools across the UK. It comes in a range of colours, lasts a lifetime and requires little to no maintenance. Because Langley Design are a bespoke manufacturer we were able to produce the benches in various different layouts that tied in with the existing landscape. Space Studio were delighted with the concept and how quickly we could complete the installation on site. A great job all round by the Langley Design team!

Download Project Case Study

Project Reference: LDINV2288

Contractor: Space Studio

Job Type: Supply and Install

Project Products

 

Sheldon Bench SBN310

Sheldon Bench SBN335

Langley Bench LBN115

More Education Projects

Take a look at other projects we have completed in the Education sector.

More Street Furniture Products

Browse the other Street Furniture Products we have available.

 

Project Location