tel: 01793 759461    email: info@langleydesign.co.uk

Nailsea School

Nailsea School
  • MCS206/C/GL

  • SPG300/B/TRC4-DO/GL

  • SBN300/A/TRC3-DO/GL

  • PPT401/C/RP-BK

  • MCS206/C/GL

  • MCS206/C/GL

  • SST301/A/RP-BK/GL/DBS

  • SBN300/A/TRC3-DO/GL

  • SBN300/A/TRC3-DO/GL

  • PPT401/C/RP-BK

  • SST301/A/RP-BK/GL/DBS

Nailsea School, Somerset


A combination of timber and recycled plastic products were used on this impressive school project. The original design included a curved seating area in the entrance plaza. Sheldon SBN300 benches were suggested as a lower cost alternative solution set out to achieve a similar appearance. In the play area at the rear of the school, recycled plastic benches, seats and picnic tables were chosen for their tough, low maintenance characteristics. The cycle parking solution was achieved using individual enclosed student and teacher lockable compounds for added security.

Download Project Case Study

Project Reference: LDINV1331

Contractor: Carillion Building

Job Type: Supply Only

Sheldon Benches SBN300

Sheldon Pergola Bays SPG300

Pewsham Picnic Tables PPT401

Malford Cycle Shelter Bays MCS206

Sheldon Seats SST301

Malford Cycle Racks MCR201

More Projects

More Education Projects

More Education Projects

Take a look at other projects we have completed in the Education sector.

More Carillion Projects

More Carillion Projects

Browse other projects we have worked on with Cariilion.

Project Location